Levanger - 74 01 98 90
Stjørdal - 74 82 61 40

Sliter du med kroniske ryggsmerter?

Sliter du med kroniske ryggsmerter?

Smerter anses som kroniske når de varer i mer enn tre måneder. Mange mennesker sliter med kroniske ryggsmerter mye lenger enn det, og kan ha smerter av og på i flere år.

Ryggsmerter oppleves ofte forskjellig hos mennesker. Måten ryggsmerter viser seg i kroppen og hvordan det føles kan fortelle oss mye om hva som foregår. For eksempel, hvis smertene er skarpe, er det stor sjanse for at en nerve er betent. Hvis ryggsmertene er murrende, kan dette indikere svakhet i muskulatur. Ubehag som nummenhet eller prikking kan være tegn på nerver som er under stress.


Ryggsmerter blandt oss

Hvis du sliter med kroniske ryggsmerter, er du ikke alene! Du er blant millioner av mennesker over hele verden som lider av ryggsmerter enten på grunn av skader, livsstil, dårlig holdning eller en genetisk disposisjon. Den gode nyheten er at kiropraktisk behandling kan hjelpe. De siste 20-årene har det kommet oppdatert kunnskap og måter for å behandle problemer i rygg og nakke. 

På Kiro1 er vi stolte av å kunne tilby våre pasienter moderne kiropraktikk (CBP). CBP har dokumentert langsiktig effekt på behandling av rygg og nakke.

Spør en av våre kiropraktorer hva som er beste oppfølging for deg!